Our opening times are: – 7.30am – 6.00pm (please note we are closed Bank Holidays and just over one week for Christmas and New Year)
Nursery Sessions available are as below, please give us a call or email to request a prospectus and price list.
|51 or 38 Week Nursery Place||Meals Included|
|Daily Rate 7.30am – 6.00pm||Breakfast, Snack, Lunch, Snack, Tea|
|Short Day option 1 9.00am-3.00pm (6 hours)||Snack, Lunch Snack|
|Short Day option 2 9.00am – 4.30pm (7.5 hours)||Snack, Lunch, Snack|
|Short Day Option 3 8.00am-5.00pm (9 hours)||Breakfast, Snack, Lunch, Snack, Tea|
|Morning Session 7.30am – 12.30pm||Breakfast, Snack|
|Afternoon Session 1.00pm – 6.00pm||Snack, Tea|
|Short Half Day 9.00am-12.00pm or 1.00pm-4.00pm||Snack|
10% Discount applied to siblings
Please note that session prices are reviewed each January and will be subject to a slight increase.
Fees are to be paid four weeks in advance, preferably by standing order or on your child’s first day at the Nursery for that week.
Four weeks paid notice in writing must be given if your child is leaving the Nursery.
Four weeks notice in writing must be given if you wish to reduce or alter your child’s booked days and changes are subject to availability.
Holidays, Public Holidays and sickness still have to be paid for except the Nursery closure throughout Christmas and New Year.
Please note the Government Funding does not cover any food and consumable costs.
For children on 15hr and 30hr funded places there will be an additional charge for the funded hours to cover food and consumables.
|Talking 2’s Funding|
|2 year old funding on a Full day or short day inclusive of lunch
7.30am-6.00pm (10.5 hour session) or 9.00am-4.30pm (7.5 hour session)
|2 year old funding Half day 7.30 -12.30 (excludes lunch) (5 Hour session)
|2 year old funding Half day 1.00-6.00 Inclusive of Tea (5 Hour session)|
|2 year old funding Short Half day 9.00am-12.00pm or 1.00pm-4.00pm (3 Hour session)|
|3 and 4 year old funding|
|15 and 30 Hours on a full day inclusive of all meals 7.30am-6.00pm
|15 and 30 Hours on a short day inclusive of lunch 9.00am-4.30pm (7.5 hour session)
|30 Hours on a Short Day Inclusive of Lunch 9.00am-3.00pm (6 hour session)|
|15 and 30 Hours On a Half day 7.30 -12.30 (5 hour session)
|15 and 30 Hours on a Half day 1.00-6.00 Inclusive of Tea (5 hour session)|
|15 hours on a Short Half day 9.00am-12.00am or 1.00pm-4.00pm (3 Hour session)|